Devam ederek, Avaaz'ın verilerinizi nasıl kullanabileceğini ve güvenliğini nasıl sağladığını açıklayan Gizlilik Politikası nı kabul ediyorsunuz.
Anladım

Hakkımızda Ana Sayfa

Avaaz Topluluk Kampanyaları Hakkında

Avaaz Topluluk Kampanyaları kişileri, insanların çoğunun istediği dünyayı mümkün kılmalarına yardım etmek için çevrimiçi araçlarla güçlendirir.

Topluluk Kampanyaları dünyanın her yerindeki insanlara yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde kampanya başlatmaları ve başarıya ulaşmaları gücünü veren yeni bir web platformudur.

Topluluk Kampanyaları halkın iradesini yansıtan politikaları karar vericilere ileten, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük küresel web hareketi olan Avaaz’ın kitle kaynağıyla işleyen bölümüdür. Her hafta hayatın farklı alanlarından ve farklı ülkelerden milyonlarca kişi Avaaz aracılığıyla, yolsuzluktan yoksulluğa, çatışmalardan iklim değişikliğine, bir çok önemli konuda harekete geçiyor.

Avaaz tarzı internet örgütlenmesi, ne kadar küçük olursa olsun, binlerce kişisel çabanın hızla birleşerek etkili bir kolektif güce dönüşmesine olanak sağlıyor. Topluluk Kampanyaları sayfasının açılmasıyla, tüm bu çevrimiçi araçları kendi yerel, ulusal veya uluslararası kampanyalarımızı yürütmek için kullanabileceğiz ve tüm bunlar dünyada olumlu bir değişimi yaratacak gücü oluşturacak.

Bazı Avrupa, Orta Doğu ve Asya dillerinde "ses" anlamına gelen Avaaz 2007 yılında, basit bir demokratik misyonla kuruldu: içinde yaşadığımız dünya ile, gezegenin dört bir yanındaki insanların çoğunun arzuladığı dünya arasındaki farkı kapatmak için dünyanın tüm uluslarından insanları örgütlemek. Avaaz topluluğu 6 kıtada çalışan bir çekirdek kadro ve binlerce gönüllünün çabalarıyla 15 dilde kampanyalar yürütüyor. Dünya halklarının görüşlerinin ve değerlerinin, hepimizi etkileyen kararlarda belirleyici olmasını sağlamak için - dilekçeler imzalayarak, medya kampanyalarını ve doğrudan eylemleri fonlayarak, e-postalar ve telefonlarla mesajımızı iletip hükümete lobi yaparak ve sokakta eylemler ve etkinliklerle - harekete geçiyoruz.

Avaaz hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıkla